SPORTKÁRTYA TÁJÉKOZTATÁSA
A KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATBAN

Frissítés

A rendkívüli szüneteltetést 2020.05.31 -gyel feloldjuk összhangban a kijárási korlátozás megszűntével és az elfogadók újranyitásával.
Szüneteltető tagjainkat email -ben és sms-ben értesítettük, amennyiben nem kapott erről információt, keresse ügyfélszolgálatunkat.

Kedves Sportkártyások!

Köszönjük türelmeteket, reméljük mindenkit jó egészségben talál a koronavírus okozta helyzetről kiadott alábbi tájékoztatónk.

Elfogadópartnereink zöménél csak hétfő délutánra derült ki, pontosan miként kezelik a következő hetekben a kialakult kényszerszünetet. Többségük keddtől már egyáltalán nem nyit ki, vagy csak rövidített nyitvatartással üzemel.

Szándékosan nem szeretnénk rendkívüli állapotot vagy veszélyhelyzetet emlegetni, a nyilvánvaló kockázatok tudatában mindenki vigyázzon magára és főleg az idősebbekre. Segítsünk a környezetünkben élő, nálunk kiszolgáltatottabb helyzetben lévőknek, vagy éppen a kötelességüket végzőknek (igen, a mentős, a rendőr, az orvos gyermekére is vigyázni kell valakinek, amíg nem mehet óvodába vagy iskolába).

De emellett próbáljunk meg a legtöbbet megőrizni a normális életünkből, sőt, amennyire csak lehet, élni a különleges helyzet adta lehetőségekkel. Mert nem csak a Kína feletti szokatlanul tiszta légkör az egyetlen mellékhatása a járványnak. Kaptunk még egy csomó időt, amit a családdal tölthetünk, a körülményesebb közlekedés miatt kénytelenek leszünk fapados külföldi utazás helyett jobban szétnézni szűkebb környezetünkben, vagy éppen magunkra főzve kevesebb műételt fogyasztani. Az egyik legfontosabb pedig, hogy sokat kellene mozogni a friss levegőn vagy akár otthon is.

Szeretnénk ebben, a lehetőségeinkhez mérten, a legtöbbet segíteni. Mint tudjátok, a Sportkártyánál évek óta alanyi joga minden éves szerződésű tagunknak a szüneteltetés lehetősége. Ezt pont a mostanihoz hasonló különleges helyzetekre vezettük be. Amit most sok szolgáltató nagy kegyesen felkínál (bár valójában nincs más választásuk), nálunk a legtermészetesebb. Ezt a lehetőséget most kibővítjük azzal, hogy egyéni szerződőink (nem cégen vagy egyesületen keresztül szerződők), nem csak egy naptári hónapra tudnak szüneteltetni, hanem tetszőleges naptól kérheti, elfogadóink újranyitásáig. Ezt a lehetőséget a különleges helyzetre való tekintettel, 3 hónapos szerződéssel rendelkező tagjaink is igénybe vehetik.

Ehhez az alábbi linken elérhető űrlap kitöltésével tudjátok jelezni szüneteltetési szándékotokat:
https://sportkartya.hu/koronavirus-szuneteltetes

Szintén évek óta kizárólag a Sportkártyánál elérhetők személyi edzők, masszőrök és más egyszemélyes trénerek (jóga, zumba, stb.) szolgáltatásai. Ők továbbra is állnak rendelkezésetekre személyi edzésekkel. Ha van tréner, akit szeretnétek, hogy csatlakozzon, várjuk jelentkezését.

Reméljük, hamarosan újra találkozhatunk veletek valamennyi elfogadónknál.

Üdvözlettel,
A Sportkártya Csapata

2020-03-17