🇬🇧 Flag: United Kingdom Emoji

Kedves Sportkártyások!

Mint tudjátok, 2020. november 11-től új intézkedések lépnek életbe, melyek érintik a Sportkártya életét is. A kormány rendelkezése alapján minden szabadidős létesítmény bezár, így elfogadóhelyeink is.

Tekintettel az egységes rendelkezésre, mi is egységesen kezeljük a rendkívüli helyzetet: az aktív Sportkártya szerződéseket 2020. november 11-től szüneteltetjük a kormány által meghatározott időszakra. Amennyiben ez 30 nap, a Sportkártyákat december 11-én, ha 60 nap, akkor 2021. január 11-én aktiváljuk, minden egyéb esetben a korlátozások feloldásáig (pontosabban az elfogadóhelyek újranyitásáig) szüneteltetjük a szerződéseket. A szüneteltetés automatikusan történik, nektek ezzel semmilyen teendőtök nincs. Az aktiválásról természetesen tájékoztatni fogunk titeket.

Amennyiben céged biztosítja neked a Sportkártya szolgáltatást, a szüneteltetés rád is vonatkozik, bővebb információért fordulj a HR osztályodhoz.

A szerződések tekintetében alapelv, hogy minden tagunk minden befizetett napja jóváírásra kerül. 

Azok a tagjaink, akik a novemberi havidíjat még nem rendezték, és november 13-ig nem érkezik be az összeg, a nyári visszakapcsoláshoz hasonló és további tervezett kedvezményes lehetőségektől elesnek. A szerződések nem szűnnek meg, a fizetési kötelezettség folyamatos lesz a visszakapcsolás után is.

Ügyfélszolgálatot érintő változások

2020-11-11-től további tájékoztatásig

Amennyiben megoldható, kérjük, hogy az email-es kapcsolattartást preferáljátok, igyekszünk minden beérkező megkeresésre 5 munkanapon belül válaszolni.

Nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy a kényszerszünet idejére alternatív sportolási lehetőségeket tudjunk felajánlani nektek, nemsokára jelentkezünk a részletekkel.

Köszönjük a türelmeteket, vigyázzunk egymásra!

Sportkártya csapata