Sportkártya | Kapcsolat | Sportolj okosan, bárhol, bármikor

Kapcsolat

Személyes nyitvatartás

kedd
8:00 - 15:00
csütörtök
8:00 - 15:00

Elérhetőségeink

info@sportkartya.hu

+36 1 368 5419 (Ügyfélszolgálat H-P 08-18)

A hotline vonalunk munkaidőn kívül csak belépésekkel kapcsolatos hibaelhárításban tud segíteni.

https://facebook.com/sportkartya

Cím

1037 Budapest Csillaghegyi út 19-21
Adószám: 23955987-2-41
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank Zrt., 12010374-01554147-00100008

GYAKORI KÉRDÉSEK AZ SPK GO!-RÓL

Mennyibe kerül egy belépés SPK GO-val?
A sportlétesítmény csomagjától függően egy belépés az alábbi összeget vonja le egyenlegedből: ALFA 1.250 Ft, BÉTA 1.350 Ft, OMEGA 1.600 Ft, OMEGA+ 1.800 Ft.
Ki veheti igénybe az első ingyenes 5.000 Ft-os feltöltést?
Amennyiben még sosem volt Sportkártyád, neked is jár az ingyenes első 5.000 Ft-os feltöltés. Nem kell mást tenned, csak regisztrálj az applikációban a választott csomagra kattintva. Fontos, hogy az ingyenes próbacsomagra csak facebook vagy Google regisztrációval van lehetőség.
Meddig tudom igénybe venni az első ingyenes 5.000 Ft-os feltöltést?
A regisztrációt követő két héten belül tudod felhasználni az egyenleget.
Hogyan tudok hűségidős Sportkártyámról feltöltős SPK GO!-ra váltani?
Hűségidős Sportkártyáról SPK GO! -ra váltási igényedet kérjük jelezd e-mailben: info@sportkartya.hu
Meddig használható fel a feltöltött egyenleg?
Egyenleged 180 napig használhatod fel, de a számláló minden feltöltésnél újraindul, így könnyen megoldható, hogy ne vesszen el a feltöltött összeg.
Korábban volt havidíjas Sportkártyám, szerződhetek SPK GO!-ra?
Amennyiben nincs tartozásod, bármikor választhatod feltöltős csomagunkat. Lépj be az applikációba a regisztrált profiloddal és választ az SPK GO! csomagot. Az egyenleg feltöltése után azonnal használhatod is a szolgáltatást!
Minden elfogadóhelyen használhatom az SPK GO!-t belépésre?
A mobilos beléptetést kínáló elfogadók listáját megtalálod az applikáció keresőjében. Válaszd ki a “mobilos beléptetést” szűrőt és böngéssz a lehetőségek között! Elfogadóink nagy része már rendelkezik az ehhez szükséges eszközökkel.
Plasztik kártyával is használhatom az SPK GO! szolgáltatást?
A szolgáltatást csak az applikációval tudod igénybe venni. Az applikációba belépve egyenleged folyamatosan nyomon tudod követni és szükség esetén akár azonnal fel is töltheted.

CSOMAGOKKAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Hogyan lehet Sportkártyám?
Magánszemélyként bármikor lehetőséged van Sportkártyát igényelni az applikációnk segítségével,valamint irodánkban nyitvatartási időben. Akár perceken belül el is kezdheted használni szolgáltatásunkat, amennyiben a regisztráció során az első havidíjat online fizetéssel rendezed, és nem kérsz kártya gyártást. Akár 40% kedvezménnyel tudtok Sportkártyához jutni, ha kollégáiddal együtt jelentkeztek, vagy akár 60% kedvezménnyel is, ha a munkahelyed biztosítja számotokra céges juttatásként. Elegendő, ha jelzitek ügyfélszolgálatunkon szándékotokat és szívesen összeállítunk számotokra egy egyedi ajánlatot.
Milyen szolgáltatásokat vehetek igénybe az adott helyszínen?
Ezeket az információkat az Elfogadóink menüpont alatt találod meg, emellett az adott létesítményben a recepciósnál is kérhetsz részletes tájékoztatást.
Átruházható-e a Sportkártya?
Amennyiben nem várt okokból, hűségidőn belül nem áll módodban tovább használni Sportkártyádat, az előfizetés átruházható egy olyan személyre, aki átvállalja a fennmaradó hűségidőt. A továbbiakban a Neked járó lehetőségek őt illetik meg. A Sportkártya-átruházás kezelési költsége 3.000 Ft, illetve ha az új felhasználó nem applikációs beléptetéssel, hanem kártyával szeretné használni a szolgáltatást, a kártyagyártás díja további 3.000 Ft. Mindenkori árainkat az ászf 2. mellékletében találod.
Miért szükséges néhány elfogadóhelyen helyszíni költséget fizetni?
Bizonyos órákhoz eszközökre lesz szükséged, melyek használatát a terem biztosítja, azonban ennek költségét külön, velük kell rendezned. Emellett néhány prémium kategóriás elfogadóhelyen is helyszíni költséggel kell számolnod. Mi a Sportkártyánál szeretnénk a lehető legszélesebb körben elérhetővé tenni szolgáltatásunkat, ezért az alacsonyabb, fix havidíj mellé tettük szavazatunkat, hiszen így csak akkor kell többlet kiadással számolnod, amikor valóban valamelyik kiemelt helyszínre látogatsz el, és nem szükséges folyamatosan magas havidíjat fizetned. A pontos részleteket az Elfogadóink menüpont alatt találod.
Időben rendeztem a Sportkártya havidíjamat, mégsem enged be a beléptetőrendszer az elfogadóhelyen, mi a teendőm?
Előfordulhat, hogy olyan elfogadóhelyre próbálsz bemenni, ami magasabb csomaggal érhető el, mint amivel rendelkezel. Ilyen esetben az applikáció segítségével akár azonnal tudsz magasabb csomagra váltani, hogy bejuthass a választott létesítménybe. Ha más probléma merül fel a beléptetésnél, kérd a recepciós segítségét, aki a nap 24 órájában el tud érni minket az erre a célra fenntartott telefonszámunkon +36 1 368 5419.
Mit tegyek, ha baleset vagy betegség következtében nem tudom használni a Sportkártyámat?
Éves hűségidejű Sportkártya előfizetést a hűségidő alatt egyszer, 1 naptári hónapra lehet szüneteltetni.

További kérdések és válaszok felhasználóknak »

Gyakori kérdések elfogadóhelyeknek »

Gyakori kérdések cégeknek »

NE MARADJ LE

Kövess minket és iratkozz hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyél