Sportkártya | Gyakori kérdések elfogadóhelyeknek | Sportolj okosan, bárhol, bármikor

Gyakori kérdések elfogadóhelyeknek

Sportkártya elfogadóként szeretnék csatlakozni, mi a teendő ebben az esetben?
Amennyiben hallottál már szolgáltatásunkról, vagy vendégeid érdeklődtek a Sportkártya elfogadásával kapcsolatban és szeretnél többet megtudni, íme néhány hasznos információ: – A Sportkártya egy kombinált sportbérlet, amellyel különböző sportlétesítményeket látogathatnak a Sportkártya felhasználók. Elfogadóink közé csatlakozhat fitness-wellness terem, jógaklub, uszoda, squash- és tenisz klub, jégcsarnok, falmászó terem, vagy akár önállóan egy-egy személyi edző is. – A Sportkártya Elfogadó felhasználóink által plusz bevételhez jut, mégpedig marketingköltség nélkül, hiszen tagjaink a mi közreműködésünkkel jutnak el Hozzátok! – A szerződéskötésnek anyagi feltétele nincs: nem kérünk csatlakozási díjat, sem éves jutalékot. Szeretnél csatlakozni a Sportkártya programhoz? Akkor nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot és megbeszélni a szerződés részleteit munkatársunkkal a (20) 533 1714 telefonszámon vagy az info@sportkartya.hu e-mail címen!
Hogyan tudok csatlakozni?
Ha csatlakozni szeretnél az elfogadóink közé, akkor több lehetőséged is van. Írhatsz nekünk az info@sportkartya.hu email címre, felhívhatsz minket a +36 1 368 5419-es telefonszámon, vagy keresheted célirányosan az elfogadóhelyeinkkel foglalkozó kollégáinkat a +36 20 533 1714-es telefonszámon.
A beléptető eszközökért kell fizetni?
Az elfogadáshoz szükséges teljes felszerelést valamint a beüzemelést a Sportkártya ingyen biztosítja, azért nem kell fizetni semmit. Mindössze a recepciós munkatársaknak kell ott lenni, hogy kollégánk bemutassa a rendszer működését. Elfogadóhellyé válni egy forintba sem kerül.
Havonta történik az elszámolás és számlázás?
Igen, minden hónap végén küldheted a számlát, amit igyekszünk minél rövidebb időn belül teljesíteni.
Hogyan kapom meg a számlám összegét?
A kiállított számla alapján utalni fogjuk a megadott bankszámlára az összeget.

NE MARADJ LE

Kövess minket és iratkozz hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyél