GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Hogyan lehet sportkártyám?

Háromféle módon juthatsz hozzá:
1. Igényelheted magánszemélyként.
2. Amennyiben a munkahelyeden legalább 10-en szeretnétek Sportkártyát, akkor lehetőségetek van a céges munkavállalói (kollégáknak) csomagjaink közül választani, így kedvezőbb feltételekkel juthattok hozzá a Sportkártyához.
3. Juttatásként is adható a Sportkártya, ebben az esetben a munkaadó biztosítja munkavállalói számára a Sportkártyát.

Meddig tart a hűségidő?

1 éves hűséget kérünk a csatlakozóktól, így hosszútávon elérhető a változatos sportolás, kedvező feltételekkel!
A Próba csomagnál a hűségidő 3 hónap, ami után lehetőséged van eldönteni, hogy továbbra is igénybe veszed-e a Sportkártya szolgáltatásait éves hűségidővel.

Csomagot szeretnék váltani, van rá lehetőség?

Igen, lehet csomagot váltani, akár többször is egy évben, sőt az első csomagváltás ingyenes. A későbbiekben 1.000 Ft/csomagváltás a kezelési költség.

Átruházható-e a sportkártya?

Amennyiben nem várt okokból, hűségidőn belül nem áll módodban tovább használni a Sportkártyád, a szerződés átruházható egy olyan személyre, aki átvállalja a fennmaradó hűségidőt. A továbbiakban a Neked járó lehetőségek őt illetik meg. A Sportkártya-átruházás kezelési költsége 3.000 Ft, amely tartalmazza az új felhasználó Sportkártyájának gyártási díját is.

Van-e lehetőségem a szerződésem szüneteltetésére, ha baleset, betegség következtében nem tudom használni a sportkártyámat?

A Sportkártya előfizetői csomagot a hűségidő alatt egyszer, 1 hónapra szüneteltetni lehet, amennyiben a Sportkártya tulajdonosa orvosi zárójelentéssel igazolja, hogy sportolásra fizikailag alkalmatlan. Ebben az esetben a hűségidő 1 hónappal kitolódik.

Mi a sportkártya bankszámlaszáma?

Sportkártya Kft., Raiffeisen Bank, 12010374-01554147-00100008

Mit kell beírnom a hivatkozás rovatba a havidíj átutalásakor?

Havidíjad befizetésekor a tárgy rovatban tüntesd fel TRSK kezdetű kódodat (a Sportkártyán a fénykép felett található), valamint a nevedet! Amennyiben van rá lehetőség, a kiküldött e-számla sorszámát is tüntesd fel!

Abban az esetben, ha más nevében utalsz, vagy más utalja át a havidíjadat, a közleményben mindenképpen tüntessétek fel a Sportkártya tulajdonos TRSK számát, hogy könnyen beazonosíthassuk, hogy kihez tartozik az utalás!

Befizettem időben a sportkártya havidíjamat, mégsem enged be a rendszer az adott terembe, mit tegyek?

Mint minden informatikai rendszerben, néha nálunk is felmerülhetnek komplikációk. Ilyen esetben kérjük, hogy keresd a Sportkártya irodát munkaidőben a 06 1 368 5419 vagy a 06 20 533 8202 telefonszámon, hogy mielőbb segíteni tudjunk!

Milyen szolgáltatásokat vehetek igénybe az adott helyszínen?

Ezeket az információkat a sportolási helyek menüpont alatt találod meg, emellett az adott sportcentrumban, a beléptetést végző recepciósnál részletes tájékoztatást kérhetsz.

Mehetek olyan partnerrel squasholni, vagy teniszezni, akinek nincs sportkártyája?

Igen, mehetsz, ebben az esetben a partnerednek az adott hely aktuális pályadíjának felét kell kifizetnie.

Miért szükséges néhány létesítményben helyszíni költséget fizetni?

Bizonyos órákhoz eszközökre lesz szükséged, melyek használatát a terem biztosítja, azonban ennek költségét külön, velük kell rendezned. Emellett néhány prémium kategóriás elfogadóhelyen helyszíni költséggel kell számolnod.
Mi a Sportkártyánál szeretnénk a lehető legszélesebb körben elérhetővé tenni szolgáltatásunkat, ezért az alacsonyabb, fix havidíj mellé tettük szavazatunkat, hiszen így csak akkor kell többlet kiadással számolnod, amikor valóban valamelyik kiemelt helyszínre látogatsz el, és nem szükséges folyamatosan magas havidíjat fizetned. A pontos részletek a sportolási helyek menüpont alatt találhatóak.

Szükséges minden évben új kártya kiváltása?

Nem szükséges, a kártyának egyszeri 1.000 Ft-os gyártási költsége van, ezt a szerződés megkötésekor kell befizetni. A Sportkártya kibocsájtója a Sportkártya Kft. egy környezettudatos cég, így a kártyát csak egyszer gyártjuk le, újragyártásra csak elhasználódás, sérülés vagy elvesztés esetén van szükség.

Elvesztettem a kártyámat, mi a teendő?

Nincs más dolgod, csak jelezd ezt az info@sportkartya.hu e-mail címen! Ebben az esetben a kártyát újra kell gyártani, ennek költsége mindössze 2.000 Ft.

Nyugdíjas, illetve diák igényelhet kártyát?

Igen, bárki lehet Sportkártya felhasználó, függetlenül attól, hogy jelenleg milyen élethelyzetben van: éppen tanul, GYES-en lévő anyuka, nyugdíjas, vagy csak részmunkaidőben dolgozik. Igénylés esetén az alsó korhatár 16 év.

Nekem már van sportkártyám, társkártyát igényelhetek?
Igen, akár két fő részére is, akik közvetlen hozzátartozóid (Ptk. 8:1 §. (1) bekezdés 1. pont). A társkártyára vonatkozó pontos részletekkel kapcsolatban keresd fel weboldalunk vonatkozó menüpontját, ahol azonnal el is tudod indítani az igénylést!
Hány nap alatt készül el a sportkártyám?

Sportkártyád a megrendeléstől számított 5 munkanapon belül készül el. Az ünnepi időszakok alatt nem tudjuk garantálni az 5 napos gyártási időt.

Milyen fotót küldjek a sportkártyámhoz?

Jpeg kiterjesztésű arcképre van szükségünk, a fotó felbontása minimum 200*200-as legyen.

Fizethetek szép kártyával vagy egészségpénztáron keresztül?

A jelenleg hatályos jogszabályok alapján sajnos nem áll módunkban ezeket a fizetési módokat elfogadni.

Adataim megváltoztak, hol jelezzem?
Kérjük, hogy változás esetén egyeztess az ügyfélszolgálatunkkal a Kapcsolat oldalunkat található elérhetőségeken! Közös érdekünk, hogy naprakész adataink legyenek.
Meddig kell befizetni a sportkártya havidíjait?

A havidíjakat a tárgyhót megelőző hónap 20. napjáig kell befizetni, tehát előre fizetendőek.

Van csoportos beszedésre lehetőség?

Csoportos beszedésre nincs lehetőség, a Sportkártya havidíjak befizetésének legegyszerűbb módja, ha állandó átutalási megbízást adsz meg a bankodnál vagy applikáción keresztül bankkártyával fizetsz.

Elfogadóhely szeretnénk lenni: mi a teendő ebben az esetben?

Amennyiben hallottál már szolgáltatásunkról, vagy vendégeid érdeklődtek a Sportkártya elfogadásával kapcsolatban és szeretnél többet megtudni, íme néhány hasznos információ:

– A Sportkártya egy kombinált sportbérlet, amellyel különböző sportlétesítményeket látogathatnak a Sportkártya felhasználók. Bármilyen helyszín csatlakozhat elfogadóhelyeink közé: fitness-wellness terem, jógaklub, uszoda, squash- és tenisz klub, jégcsarnok, ketrecfoci pálya, falmászó helyszín, küzdősport terem, evezős egyesület…
– A sporthelyszíneken tagjaink akkor tudják használni a Sportkártyájukat, ha az adott létesítmény szerződött partnere a Sportkártya Kft-nek.
– A terem a Sportkártyás felhasználók által plusz bevételhez jut, mégpedig marketingköltség nélkül, hiszen tagjaink a mi közreműködésünkkel jutnak el Hozzátok!
– A szerződéskötésnek anyagi feltétele nincs: nem kérünk csatlakozási díjat, sem éves jutalékot.

Szeretnél csatlakozni a Sportkártya programhoz? Akkor nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot és megbeszélni a szerződés részleteit munkatársunkkal a 06 20 533 1714 telefonszámon!

Van sportkártyád, de kedvenc helyed még nem partnerünk?
Hívj minket vagy írj nekünk, és mi felvesszük a kapcsolatot az adott teremmel! Amennyiben a szerződéskötés megvalósul, úgy honlapunkon, hírlevélben és Facebook oldalunkon is tájékoztatunk új helyszínünkről.

IGÉNYELJ SPORTKÁRTYÁT MOST!

és élvezd a szolgáltatás sokszínűségét akár holnaptól