Most, hogy a legelszántabb karácsonyfa-fenntartók is beadják a derekukat és végleg, de legalábbis 11 hónapig, nyomtalanul eltűnnek az ünnepi fények, elkezdődik az a bizonyos szürke, fagyos és végtelenül hosszúnak tűnő, nagybetűs Tél. Bizony, óriási szükség van ezekben a nehéz időkben a farsangi mókára, hogy ép ésszel és lélekkel kihúzzuk valahogy tavaszig. 3 pörgős, zenés, táncos mozgásformát hoztunk nektek, amit okvetlenül ki kell próbálnotok január-február során.

  1. Spinning. Aki már járt lámpa-leoltós, UV- és cikázó diszkó fénnyel turbózott, hangos zenés tekerésen és kapta el az ívet a hegymenetben, annak nem kell ajánlgatni ezt a katartikus, tombolós hajtást. Stressz levezetés, határfeszegetés, endorfin löketek, tempó, tempó, tempó, boldog verejtékfürdő, mindez aprítós minimálra vagy éppen szállós trancre… ez kell most nektek, nem a szomorú tévékapcsolgatás, higgyétek el! #partyhard
  1. SALSA és SALSA FITNESS. Mi mással lehetne hatékonyabban becsempészni a nyár derűjét a borongós hétköznapokba, mint egy kis önfeledt, latin zenés, táncos mozgással? A világot meghódító utcai tánc garantáltan mosolyt csal az arcunkra, pláne, amikor szuperül elkapjuk a ritmust és hirtelen el sem akarjuk hinni, hogy az a szexin riszáló, jó csaj/pasi mi vagyunk a tükörben. Akár a „klasszikus” táncot, akár a fitneszes változatot választjuk, egy éjsötét, hideg januári kedd délután is képes fellobbantani bennünk a pislákoló belső tűz lángját.
  1. ZUMBA. Nem tágítunk a latin vonaltól. A harmadik sport, amit – ha tehetnénk – téli borongás-szorongásűzőnek írnánk fel receptre mindenkinek, olyannyira bulizós, hogy már az elnevezése is szórakozni-t, party-t jelent. A helyét táncként és fitneszprogramként is tökéletesen megálló, kolumbiai Zumba egy sor latin tánc könnyen elsajátítható alaplépéseiből épül fel, így biztosítva lehetőséget bárkinek, hogy hamar élvezetes szintre jusson benne.

 

Ha kedvet kaptatok valamelyikhez, természetesen a Sportkártyátokkal is kipróbálhatjátok. Kattintsatok, majd válasszátok a csoportos órákat a mozgásformák közül és a Spinninget / Salsát / Salsa Fitnesst / Zumbát a mozgástípusok közül, hogy megtaláljátok a legközelebbi vagy legszimpatikusabb elfogadóhelyet!